top of page
Tabor within Cloud - 1024px-מבט_על_הר_תב

Raamatturetket

Raamatun kanssa Raamatun maassa

Raamatturetket - mitä ja miksi?

Haluaisitko matkustaa Israeliin, mutta et voi juuri nyt? Tule mukaan ja vieraile Israelissa omasta nojatuolistasi käsin! Järjestämme Zoomin välityksellä sekä retkiä suosikkikohteisiin että harvinaisempia matkaohjelmia. Mukana on myös kohteita, joihin matkailijat eivät tavallisesti pääse. Opastus on suomeksi.

Ja jos retkiemme joukosta ei löydy haluamaasi, otathan yhteyttä ja kerrot meille toiveistasi!

NachalParan1.jpg

What We Do

RAAMATTUTUNNIN TAUSTATIEDOKSI

03

RIPPILEIRILLE

04

RAAMATUNKÄÄNTÄJILLE

05

OPASTUKSET ISRAELISSA

06

APUA ISRAELIN-MATKAAJILLE

Tule kokeilemaan

kotoa käsin

Tule tutustumaan virtuaalimatkoihimme - vieraile Israelissa omalta kotisohvaltasi käsin! Retkemme järjestetään zoomin tai skypen välityksellä. Ne alkavat yleensä klo 19.00 ja kestävät n. 1 tunnin 15 minuuttia. Yleisön kysymyksille on varattu aikaa tämän jälkeen.

Mikäli retken ajankohta ei sovi sinulle tai ryhmällesi, otathan yhteyttä! Voimme joko järjestää ylimääräisen retken sopivampana ajankohtana tai tarjota aiemman retken äänitettä.

Tässä muutamia esimerkkejä retkistämme sekä Raamatun näkymiä -sarjan osa.

Lisää löydät napsauttamalla alla olevaa painiketta:

Nasaretista Magdalaan

- kahden Marian matkassa

Opastettu zoom-retki Galileaan, Raamatun kahden tärkeän Marian kotikaupunkeihin Nasaretiin ja Magdalaan. Myös Jeesus vietti suurimman osan elämästään Nasaretissa, ja Magdalasta on löytynyt Jeesuksen ajalta peräisin oleva synagoga, jossa Hänkin varmasti opetti.

Galilee II photo.jpg
City of David.jpg

Daavidin kaupunki

- aikamatka 3000 vuoden päähän

Opastettu zoom-retki Jerusalemin vanhimpaan osaan, Daavidin kaupunkiin. Tutustumme jebusilaiskaupunkiin, jonka kuningas Daavid valloitti pääkaupungikseen, ihailemme kanaanilaisten valtavia rakennusprojekteja ja pääsemme sisään kuningas Hiskian rakentamaan maanalaiseen vesikanavaan.

Raamatun näkymiä:

Barak ja Debora Taborinvuorella

Raamatun maa Raamatun tekstin selittäjänä: Tuomarien kirjan luvut 4-5

Seuraa Deboraa ja Barakia kohtaamassa kuningas Jabinin ja hänen sotajoukkonsa, joka Siseran vaunujen johtamana ahdisti Israelin aseettomia miehiä.

Debora - Mount of Tabor under cloud.jpg
Tule ja tutustu!
Retkemme järjestetään zoomin tai skypen välityksellä. Ne alkavat klo 19.00 ja kestävät n. 1 tuntia 15 minuttia. Yleisön kysymyksille on varattu aikaa tämän jälkeen.
Mikäli retken ajankohta ei sovi sinulle tai ryhmällesi, otathan yhteyttä! Voimme joko järjestää ylimääräisen retken sopivampana ajankohtana tai tarjota aiemman retken äänitettä.

Se on maa, josta Herra, teidän Jumalanne, itse pitää huolta.

Ympäri vuoden Hän valvoo ja vaalii sitä.

5 Moos. 11: 12

Ei kysyvä tieltä eksy

Otathan yhteyttä - kirjeellä, sähköpostilla, puhelimitse, WhatsAppilla, tai yksinkertaisesti kirjoittamalla viestisi alla olevaan tilaan!Vastaamme niin pian kuin mahdollista. Kiitos, että autat meitä parantamaan palveluitamme!

Sähköposti: helena@walkthescriptures.com

Puhelin Israelissa: +972-587-485854

Puhelin Suomessa: 050-3522633

WhatsApp: +972-587-485854

Raamatturetkien osoite Israelissa: Ha-Hagana 27/22, French Hill, 9785116 Jerusalem, Israel

Kiitos viestistä!

Yhteys 1
bottom of page